Centenars de persones van celebrar divendres a la nit la implantació de l’ANC als 30 municipis del Baix Llobregat, amb la presència de Carme Forcadell i Sergi López

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l passat divendres a la nit Sant Vicenç dels Horts va acollir un concert organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). L’objectiu era celebrar la implantació de l’ANC en els 30 municipis del Baix Llobregat i ho van fer amb un gran èxit de públic, especialment de joves.

En els parlaments van intervenir, de forma breu i directe, Carme Forcadell, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, l’actor Sergi López i un representant de l’ANJI, l’associació de joves vinculada a l’ANC, el qual va reiterar la voluntat que tots els joves de la comarca s’incorporin a l’Assemblea a través de l’associació i que “s’afegeixin a la lluita per la independència”.

Forcadell va demanar en la seva intervenció “coratge, capacitat de resistència i valentia per als temps que ens esperen”, però sobretot, “il·lusió i confiança que el futur està a les nostres mans i que l’Estat català independent és cada dia més a prop”.

Sergi López va destacar que els moments que estem vivint són “extraordinaris i plens d’esperança” i va posar especial èmfasi en què “la força no està tant en un govern més o menys fort, sinó en la força del poble, de la societat civil”.

Les actuacions musicals a càrrec de Caraja’s van i de Brams van encendre l’esperit d’un públic totalment entregat, en un concert que va acabar a les 3 de la matinada amb amb l’actuació dels grups Humareda i DJ Morrison.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here