Fins l’1 de febrer de 2013 es poden presentar obres escrites en català a aquest premi convocat per l’Ajuntament del Papiol

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l Premi Elsa Garcia de Narrativa Curta, que arriba a la seva 5a edició, té l’objectiu de fomentar i promoure la creació literària en català. Hi poden participar majors de 18 anys, que poden presentar les seves obres de tema lliure fins a l’1 de febrer de 2013.

Els treballs han de ser originals i inèdits i l’extensió no ha de superar les 15 pàgines. El jurat valorarà la qualitat, la creativitat i la correcció lingüística els textos presentats.

Els treballs s’han d’adreçar a l’Ajuntament del Papiol en horari d’oficina (de dilluns a dijous de 9:00. a 20:00h. i divendres de 9:00 a 15:00h); en el cas de les obres enviades per correu postal han d’estar certificades i la data del mata-segells no podrà ser posterior a l’1 de febrer.

El jurat vetllarà per les bases del concurs i es reserva el dret de deixar desert el Premi si ho considera oportú. L’organització del concurs es reserva el dret del domini de les obres premiades, que quedaran dipositades al Centre de Lectura Esteve Faura del Papiol i que podran ser publicades i utilitzades en actes culturals sense ànim de lucre.

Una mateixa persona pot presentar més d’una obra, però no podrà optar a més d’un premi. Si es dóna el cas que dues o tres de les obres guanyadores corresponen al mateix autor/a, aquest guanyarà el premi de major quantia i el Jurat haurà de tornar a deliberar per atorgar la resta de premis.

El primer premi són 300€; el segon premi, 100€; i el tercer premi, 50€.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here