Avui, el Consell Esportiu del Baix Llobregat celebra la 29ena edició de les Trobades Esportives de Centres d’Educació de la Comarca del Baix Llobregat (Trobada de Nadal)

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]questa jornada es desenvoluparà a l’espai natural del Parc de Torreblanca, ubicat entre Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just i tindrà una durada d’unes 3 hores. L’horari serà des de les 10h del matí fins a les 13.10 hores.

La Trobada de Centres d’Educació és una Jornada lúdico-esportiva, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat. L’objectiu principal d’aquesta és la promoció esportiva i la col·laboració amb els diferents centres d’ensenyament de la comarca.

Durant tot el matí s’hi realitzaran activitats com el korfbal, el rugbi, el futbol, el voleibol o el shootball.

Fa uns dies el Consell Esportiu del Baix Llobregat informaba de que s’havia arribat al cupo màxim d’aforament que podia absorbir a la XXIXena Trobada de Nadal, que per tant, s’espera que sigui tot un èxit

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here