Del 2 al 4 de gener es podran adquirir dos abonaments pagant-ne només un, tenint accès als propers cinc espectacles programats

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l Teatre Núria Espert, ubicat a Sant Andreu de la Barca, vol apropar la cultura i les arts escéniques a la ciutadania i per això ha llançat una oferta molt atractiva per adquirir els abonaments de la nova temporada.

Així, del 2 al 4 de gener estarà vigent una promoció de 2×1 en els abonaments, que habitualment tenen un preu de 43€.

La compra de l’abonament permetrà gaudir de cinc espectacles de contrastada qualitat: Quequé i Dani PérezConfessions de dones de 30Picnic + La Mort trucaOleanna i Tu digues que l’estimes, que es programaran en aquest equipament escènic en els propers mesos.

“Tenint en compte les dates en què estem, creiem que els espectadors i espectadores poden aprofitar aquesta promoció per regalar cultura i arts escèniques a la parella, família i amistats”, afirmen des de l’equip de comunicació del Teatre.

Abans d’acabar 2012, el Teatre Núria Espert encara té una proposta musical programada: el concert de Saraband, un punt de trobada de diferents artstes de Barcelona, que tocaran el 29 de desembre en un espectacle gratuït amb invitació prèvia. Les invitacions per accedir-hi es poden recollir als departaments de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here