Aquest proper dissabte hi haurà exposició i venda de productes, així com activitats d’animació a la Plaça de la Generalitat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a plaça de la Generalitat de Sant Boi de Llobregat acull la primera edició del Mercat d’Art Jove de Nadal per promocionar la feina de joves artistes de Sant Boi.

Així, aquest proper dissabte al matí, les persones que visitin el mercat trobaran parades de diverses disciplines artístiques: il·lustració, bijuteria, joieria, fotografia, ceràmica i disseny tèxtil, entre altres. Hi exposen i venen les seves obres artistes locals com Recollection, Hachidori, EnganxART, El Baúl de Chicapop, Choco & Cherry, ArtKawaii, Xavier Pla, Desfila’t, Trescreaciones, Quin embolic!, Arte floral y dulces en miniatura, Fieltros y más! i Aïda de la O.

La iniciativa vol facilitar a joves emprenedors i emprenedores una oportunitat de tirar endavant els seus projectes personals i professionals i, alhora, contribuir a la dinamització comercial del barri de Marianao.

El primer Mercat d’Art Jove compta amb la col·laboració de l’associació de comerciants Sant Boi, Una Gran Botiga i de les entitats Tots som Santboians i Fibrobaix, on persones amb discapacitat membres d’aquestes dues entitats exposaran i vendran objectes de creació manual fets per elles mateixes.

També hi ha previstes activitats d’animació, com un espectacle de percussió dels Diables de Casablanca, a les 11.30 hores, un inflable per a nens i nenes i l’actuació d’un DJ.

El Mercat d’Art Jove de Nadal es du a terme aquest dissabte, el dissabte 29 de desembre i el dissabte 5 de gener en horari de 10 a 15 hores.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here