Diumenge al vespre The King Gospel Choir oferirà a l’Atrium Viladecans l’espectacle Merry Christmas & Civil Rights

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]T[/dropcap]he King Gospel Choir és fruit de la col·laboració de Conciertos del Norte i la prestigiosa organització sense ànim de lucre ECC Music Workshop, que vol promocionar la música gospel a Chicago, a més de promoure les relacions entre els cors de la ciutat, organitzacions de base, músics, lletristes i solistes.

Així, sota la direcció de Percy Gray, i amb l’acompanyament de tres músics, les setze veus de The King Gospel Choir volen amb Merry Christmas & Civil Rights dedicar un homenatge a l’infatigable lluitador pels drets dels negres als Estats Units, Dr. Martin Luther King, amb temes religiosos emblemàtics dels drets civils dels anys seixanta.

L’espectacle també inclourà una selecció de cançons de Nadal del repertori internacional, com “Silent Night” i no faltaran els èxits nadalencs del gospel de l’estil “Go Tell It To The Mountains” ni clàssics del gènere com “Oh Happy Day!”

Percy Gray, director de l’espectacle, és un autor de culte que ha estat reconegut amb molts premis per la seva trajectòria com a lletrista, productor, director coral i compositor, portant el gospel fins als nostres dies amb un acurat equilibri entre tradició i renovació.

Els cantants provenen del Black Heritage Choir, que va sorgir d’una selecció de més de 400 vues de les esglèsies de Jackson (Mississipí) i del Mississippi Mass Choir.

Les entrades per l’espectacle, que tindrà una durada d’una hora i 30 minuts, es poden adquirir a partir de 25€ al web d’Atrium Viladecans.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here