Cadena humana amb espelmes que va envoltar ahir tot l’hospital i va fer un minut de silenci per denunciar la mort de la sanitat pública

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]M[/dropcap]és de 300 persones, entre elles diversos respresentants polítics de Sant Joan Despí com l’alcalde, Antoni Poveda, o la representant d’ICV-EUiA, Elena Embuena, i diversos membres de diferent col·lectius com l’Acampada Despí o diferents sindicats de la comarca, van encerclar ahir l’hospital Moisès Broggi, en senyal de protesta contra les retallades que s’hi han fet i en suport a la plantilla.

La plantilla de l’hospital baixllobregatí simbolitza d’aquesta manera el seu rebuig a les retallades que s’estan fent en diferents hospitals de Catalunya.

En el Manifest conjunt presentat pel sindicat SATSE, es demana que la Conselleria de Salut es replantegi la política sanitària que s’està aplicant perquè “només serveix per degradar un sistema que era eficaç i eficient”.

També denuncien que des del 2010 s’estan vulnerant els seus drets laborals, amb les retallades de sous, acomiadaments i altres mesures semblants i adverteixen que les retallades no només afecten als drets laborals del personal sanitari sinó que empitjoren el servei a la ciutadania, encarant-lo cap a la privatització.

 

 

 

2 COMENTARIS

  1. Amb la cadena humana que es va fer al Broggi tambe es volia demanar q s’investigui els casos de corrupcio denunciats i es castigui els corruptes de tots els ambits.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here