És una iniciativa del Cercle Artístic i de l’Ajuntament per apropar les creacions artístiques del jovent a la ciutadania

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]F[/dropcap]ins el 5 de gener, en horari de 18 a 21 hores de dilluns a dissabte, la seu del Cercle Artístic de Molins de Rei (c. Major, 79) acull la 8a edició del Mercat d’Art Jove.

Es tracta d’una iniciativa que té com objectiu facilitar als joves artistes de la vila, d’entre 18 i 35 anys, un espai per donar a conèixer la seva obra entre la ciutadania. Les obres que poden presentar els joves són de temàtica lliure i de petit format.

El Mercat d’Art Jove acull 12 artistes, que aproparan als visitants les seves creacions de diferents disciplines: artesania ceràmica, escultura en ceràmica, pintura, bijuteria amb diversos materials i tècniques, etc.

El mercat està organitzat pel Cercle Artístic de Molins de Rei i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament del municipi, en el marc del Pla local de Joventut – MOU!3, per tal d’oferir als i les joves un espai on mostrar les seves creacions artístiques.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here