L’equipament ha preparat diferents propostes que també puguin servir com a regal en aquestes festes

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]trium Viladecans vol que aquestes festes s’aposti per regalar cultura i per aconseguir-ho ha preparat 5 paquets amb descomptes per als propers espectacles de la temporada.

Un dels paquets, amb un 30% de descompte, està pensat per als infants i ofereix l’opció d’escollir 2 o 3 esdeveniments d’entre els següents: Candela y los supremos, Bambi una vida al bosc i Un patufet se’n va a la sorra, que es podran veure a Atrium Viladecans entre els mesos de gener i febrer en diferents horaris.

El paquet “Per venir en parella”, també amb un 30% de descompte, proposa escollir entre 3 i 8 dels següents espectacles programats: Leiva en concert, India Martinez en concert, El tipo de la tumba de al lado, Santi Millán Live, Cyrano de Bergerac, Solé Giménez – El cielo de París, Vosté és aquí i El nom.

El paquet “Pels més grans de la família”, també porta un 30% de descompte, i dóna dret a triar de 3 a 8 espectacles entre els quals Joan Pera Capri – Especial Nadal, Reugenio. Hablamos…., Concert de Valsos. La festa de la fi del món, Cyrano de Bergerac, Martirio – El aire que te rodea, No te vesteixis per sopar, Cançó d’amor i de guerra, i El nom.

A més d’aquesta oferta paquetitzada segons el perfil de l’espectador, Atrium Viladecans també ofereix la possibilitat que cadascú s’organitzi el seu propi paquet, amb un 30 de descompte, triant com a mínim 3 espectacles dels 18 programats per a la propera temporada, que començarà al gener de 2013 i s’allargarà fins al març amb un ampli programa d’arts escèniques, musicals i humorístiques.

Els diferents paquests es poden comprar online al web d’Atrium Viladecans.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here