Tres companyies del Baix Llobregat participaven en aquests premis, un dels més prestigiosos en el sector del teatre amateur

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l Grup Filagarsa del Foment de Molins de Rei ha estat el guanyador de la 28ª edició del Concurs de Teatre Vila d’Olesa.

I ho ha fet amb l’obra “Nadal a Halloween”, per la qual la companyia s’ha endut els premis al millor muntatge, millor direcció per Ermenegil Siñol i millor grup, erigint-se com els grans guanyadors de l’entrega de premis. La companyia també va ser finalista en l’apartat de millor actor principal per la interpretació de Marc Gómez.

El premi de votació popular va ser per l’obra “E.R. Actrius”, del grup Sala Cabanyes de Mataró; a més de ser finalistes en el premi a millor grup i en la millor actriu de repartiment per Clara de Ramon.

La resta de premis de la 28a edició del Concurs Teatre Vila d’Olesa que s’acaba de clausurar han estat per Olga Pey en l’obra “La moral de la Sra. Dulska” en el premi de millor actriu de repartiment; per Carles Gutés del grup Punt i Seguit en l’obra “El rei Sol” i per Óscar Cabra del grup Escènic de Navàs per “Tots eren els meus fills” en el cas del millor actor de repartiment, premi que han rebut conjuntament.

El premi de millor actriu principal va ser per Mireia Pons del grup Impuls Associació Cultural de Molins per la seva interpretació en “La flor del verí” i el millor actor principal per Francesc Falguera del grup Punt i Seguit per l’obra “El rei sol”.

El Concurs de Teatre Amateur Vila d’Olesa és un dels més prestigiosos en el sector del teatre amateur i ha programat en aquesta darrera edició vuit obres, entre les quals hi havia tres de companyies del Baix Llobregat: el Grup Enric Borràs de Sant Feliu de Llobregat, el Grup de Teatre de la UEC d’Olesa de Montserrat i el Grup Filagarsa del Foment de Molins de Rei, que n’ha resultat guanyador.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here