L’oferta de tallers i activitats per les tardes de gener, febrer i març es renova i s’amplia

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap] partir de gener, els Centres Cívics de la ciutat de Cornellà renoven la seva programació i donen pas a un trimestre ple de propostes.

Així, el Centre Cívic La Gavarra té les inscripcions obertes fins al 4 de gener i ofereix tallers d’art, de teràpia del riure i de teatre. Per obtenir més informació de la programació del curs o realitzar la inscripció, cal trucar al telèfon 93 376 20 11 o bé enviar un correu electrònic a ccgavarra@aj-cornella.cat.

El de Sant Ildefons presenta més de dotze cursos diferents, que van des de balls de saló, joieria, o cuina fins a iniciació a la informàtica. La formalització de la inscripció es pot fer trucant al 93 375 63 29 o enviant un correu a ccsildefons@aj-cornella.cat.

D’altra banda, ja són a punt els cursos per al trimestre Hivern-2013 del Centre Cívic del Parc Esportiu Llobregat. A partir del 7 de gener i fins al 22 de març es poden trobar els habituals cursos de “Fotografia digital”, “Dibuix i pintura”, “Teatre”, “Relaxació i meditació” o “Tast de vins”, entre altres. Com a novetats destaquen “Retoc digital”, “Memòria, cos i teatre per a la gent gran”, “Cuina vegetariana”, “Iniciació al massatge” i “Escriptura creativa”. El període d’inscripcions és obert fins al 28 de desembre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here