Ubicada a Sant Esteve Sesrovires, aquesta empresa ha iniciat el camí en la lluita contra la discriminació vers les dones i l’assetjament sexual, pel que l’empresa s’ha compromès a crear també un Protocol d’Actuació específic

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]es de la Secció Sindical de CCOO de CHUPA CHUPS de Sant Esteve de Sesrovires, s’ha valorat molt positivament que desprès de diversos mesos de treball, per fi s’hagi arribat a l’acord sobre el Pla d’Igualtat en l’empresa i que s’entengui aquesta eina com el primer pas perquè no es doni cap tipus de discriminació per raó de sexe, donant compliment a un compromís arribat durant la negociació de l’últim conveni col·lectiu.

Fonamentalment, a través del Pla d’Igualtat es porten a terme un conjunt de mesures i propostes encaminades a arribar a la igualtat de tracte i oportunitats entre homes i dones, i eliminar qualsevol discriminació per raó de sexe.

Culminada una primera fase de diagnòstic, s’han obtingut una sèrie de conclusions i recomanacions sobre la situació real de l’empresa, així com la identificació d’àrees que requeriran d’accions correctores i/o impulsores. Aquest serà el veritable valor del Pla d’Igualtat.

Així mateix, conjuntament amb el Pla d’Igualtat, des de la comissió existeix el compromís d’aconseguir un Protocol d’Actuació per als casos d’assetjament sexual.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here