Son les escoles Montserratina i Pau Casals; el Col·legi Sant Gabriel i l’Institut de Sales

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]os centres educatius de la ciutat, l’Escola Montserratina i el Col·legi Sant Gabriel, han rebut l’acreditació com a Escola Verda, juntament amb altres 68 centres de Catalunya. Així, ja són quatre els centres viladecanencs amb aquest reconeixement, que ja van rebre el 2009 l’Escola Pau Casals i l’Institut de Sales. Es tracta d’un distintiu que acredita la tasca activa dels centres per ser més sostenibles i dur a terme accions que impliquen la comunitat educativa (mestres, pares, infants…) en uns hàbits respectuosos amb el medi ambient.

Accions per a la millora

El distintiu premia la feina feta durant l’últim curs pels centres, l’alumnat i les famílies. L’Escola Montserratina ha posat en marxa un hort, un aquari, un pla de promoció de la fruita en l’alimentació o accions de promoció del reciclatge, entre d’altres. Per la seva part, el Col·legi Sant Gabriel, per exemple, promou la reducció d’envasos i celebra una Setmana Verda amb tallers i xerrades.

En l’acte de reconeixement, celebrat al Prat de Llobregat el 15 de desembre, també van renovar el compromís amb la iniciativa l’Escola Pau Casals i l’Institut de Sales, que han complert el període de tres cursos escolars pel qual es dóna la distinció i s’han compromés amb la sostenibilitat i la cura del medi ambient per altres tres anys més.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here