El cap de setmana s’omplirà d’activitats per a tots els públics, organitzades per l’Ajuntament i per diverses entitats del municipi

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]D[/dropcap]es de divendres 18 de gener i fins diumenge dia 20 Begues celebra la seva Festa Major d’Hivern. L’Ajuntament i diverses entitats del municipi han organitzat un variat programa d’actes, entre els quals hi haurà activitats que ja són tradicionals en aquestes dates i d’altres que són tota una novetat.

La Festa Major d’Hivern començarà el divendres a la mitjanit amb el concert jove de Rumb al bar i una discomòbil fins a altes hores de la matinada. Dissabte el protganisme de la Festa serà per sardanes, el correfoc infantil, i el concert d’Ad Libitum i del cor de l’Institut de Begues.

El diumenge 20 de gener es farà un cercavila popular amb la plantada dels Gegants i capgrossos de Begues, acompanyats dels grallers de Begues, els timbalers de la colla i els Grallers de Torrelles de Llobregat. També hi haruà una actuació de la colla dels Castellers de Begues, Els Encantats.

La Festa Major d’Hivern de Begues es clourà amb una sardinada popular seguida d’havaneres amb Garbes i rostolls i rom a les instal·lacions esportives del municipi.

A l’agenda d’elBaix.cat es pot consultar el programa complet de la Festa Major d’Hivern de Begues.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here