La companyia ha tancat una anella elèctrica per reforçar el servei a la localitat baixllobregatina

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ndesa ha invertit recentment 137.000 euros per tancar una anella elèctrica a Sant Vicenç dels Horts, amb l’objectiu de reforçar la qualitat, la continuïtat i la seguretat en el subministrament dels més de 28.000 clients.

Els treballs han consistit en enllaçar la xarxa de mitja tensió a 25 kV mitjançant la interconnexió de deu centres de transformació del municipi.

Segons Endesa, es tracta d’una operació “cabdal” perquè assegura que, en cas de puntes de demanda o d’una incidència en el servei -ja sigui pròpia o externa-, es pugui alimentar els clients afectats per vies alternatives.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here