El compromís per la qualitat turística es consolida a la comarca. L’any 2013 s’obre la implantació a totes les empreses turístiques del Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Consorci de Turisme del Baix Llobregat va iniciar l’any 2007 aquesta aposta per la qualitat a la nostra comarca, mitjançant el Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació, també conegut com a SICTED. De forma pilot es va implantar als municipis de la Costa -Castelldefels, Gavà, El Prat, i Viladecans- en col•laboració amb els ajuntaments. El SICTED, a més, fomenta la coordinació del sector públic i privat del Baix Llobregat, i impulsa la bona imatge del nostre territori.

El passat mes de desembre va finalitzar el cicle d’implantació 2012 del SICTED. De les 34 empreses dels municipis de la costa del Baix Llobregat, 31 empreses renoven el distintiu, i 3 empreses l’han rebut enguany per primer cop. Aquestes empreses noves són el Centre de Vela del Prat, el Cèntric Espai Cultural del Prat i la Platja de Gavà (que a més ostenta la Q de Qualitat Turística).

A la província de Barcelona han estat 390 les empreses i serveis de tretze destinacions (entre les quals el Baix Llobregat) que s’han distingit i han revalidat la seva distinció, essent la província de Barcelona un dels territoris de l’Estat espanyol amb un nombre més alt de distintius. Catalunya amb 461 distingits és la quarta comunitat autònoma de l’Estat espanyol amb el nombre més alt de distintius SICTED, per darrere d’Euskadi, Andalusia i Astúries.

El mes de febrer comença la implantació del SICTED en el nou període 2013, i el Consorci de Turisme, com a novetat, ha obert la convocatòria a totes les empreses turístiques del Baix Llobregat, amb l’objectiu de donar un nou impuls al sector turístic comarcal, tot reforçant el teixit empresarial, i considerant que l’aposta per la qualitat és un important pas cap al desenvolupament turístic del Baix Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here