Encara que s’arribi “als tribunals”, així ho ha expressat l’alcalde de la localitat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’Ajuntament de Corbera no té cap intenció de posar la bandera espanyola en els equipaments de la localitat, com li reclama la delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna. La bandera espanyola ja oneja al consistori i amb això Corbera creu que ja compleixen la legalitat.

L’alcalde, Manel Ripoll, ha explicat a l’ACN que si malgrat justificar amb les al·legacions que el consistori no té recursos econòmics per assumir el cost d’aquestes instal·lacions i, la qüestió, acaba als tribunals, tampoc tenen clar si, més endavant, acataran una resolució judicial en el mateix sentit. “Ja veurem si després ens ve de gust posar-les o no posar-les”, ha afegit.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here