El jugador del Futbol Club barcelona, veí de la localitat baixllobregatina, s’ha mostrat predisposat a col·laborar amb la ciutat de Castelldefels

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l futbolista del Barça, veí de Castelldefels, qui recentment ha pulveritzat tots el rècords al rebre per quarta vegada consecutiva la pilota d’or i fer 91 gols en 69 partits, va ser rebut a la casa consistorial per l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes; el regidor municipal d’Esports, Francesc Xavier Amate i el vicepresident del Patronat Municipal d’Esports, Marc Soler.

Lionel Messi, qui va camí d’esdevenir una llegenda del futbol mundial, va ser felicitat pels seus darrers èxits esportius i posteriorment va signar el llibre d’honor de l’Ajuntament.

L’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, va lliurar també a l’astre blaugrana un llibre il·lustrat sobre la ciutat. En el decurs d’aquesta recepció institucional, Reyes va explicar a Messi els esdeveniments esportius que acollirà enguany Castelldefels, amb motiu de la seva designació com a Ciutat Europea de l’Esport, Ciutat Catalana del Bàsquet i final d’etapa a la Vuelta Ciclista a Espanya 2013.

Per la seva banda, Messi va mostrar interès a col·laborar, des de la seva Fundació, amb l’Ajuntament de Castelldefels en diversos projectes de futur per a la ciutat

 

Foto titular: Extreta de la pàgina web de l’Ajuntament de Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here