L’Ajuntament d’aquesta localitat baixllobregatina finança amb fons propis plans d’ocupació destinats a la realització de treballs de recuperació i manteniment d’entorns forestals i fluvials

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l consistori pallejanenc posa en marxa un programa formatiu i ocupacional finançat a través dels Serveis Socials municipals, destinat a aquelles persones que es troben en risc d’exclusió social. La iniciativa pilot ha de permetre, a través d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Pallejà i la Fundació Viver de Bell-lloc, la contractació de set persones operàries durant sis mesos.

Aquestes, duran a terme treballs de recuperació i manteniment d’entorns forestals i fluvials.

Prèviament rebran una formació relacionada amb les tasques requerides amb l’objectiu que ampliïn les seves capacitacions i millorin així les seves possibilitats d’inserció al mercat laboral. El procés de selecció tindrà prioritàriament en compte les persones en edat laboral, afectades per l’atur de llarga durada, amb baixes qualificacions i experiències laborals concretes en sectors especialment afectats per la crisi.

En l’elaboració del projecte han participat de manera conjunta les àrees de Serveis Socials i Medi Ambient i el Servei Local d’Ocupació de la localitat.

El conjunt del municipi es veurà beneficiat per les tasques que es desenvoluparan ja que es treballarà a les franges de protecció forestal situades al voltant dels nuclis de la Magina i Fontpineda; en el manteniment de cinc rieres; a la zona de les Rovires, amb diferents actuacions, i en altres zones i parcel·les com poden ser els camins de la xarxa viària bàsica o la zona d’esbarjo de la Torroja.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here