La principal crítica és que Aena els obligui a pagar el pàrquing de tot el mes, vagin o no a treballar tots els dies

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]M[/dropcap]és d’un centenar de treballadors i treballadores d’empreses que operen a l’Aeroport del Prat, s’han concentrat de nou aquest dijous a la T1 per protestar contra la modificació dels abonaments d’aparcament que aplica Aena per a la plantilla, des del gener d’enguany; convocats per CCOO i UGT.

Denuncien que amb aquest canvi, que passa principalment per posar caducitat a un bonus que fins l’any passat era il·limitat en el temps, se’ls obliga a pagar tot el mes sencer per aparcar el seu vehicle a l’aparcament de l’Aeroport, encara que no vagin a treballar tots els dies.

A més, també denuncien que estan patint un greuge comparatiu amb la resta d’aeroports espanyols com, per exemple, el de Madrid-Barajas, “on paguen menys perquè no s’ha aplicat la mesura”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here