És una iniciativa de l’actor Jordi Domènech que es pot veure online per internet

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]‘Efecte Walden és un capítol pilot de televisió que explica la història d’en Jordi, un noi de 29 anys que viu al Walden de Sant Just Desvern i que té un somni: ser presentador de televisió; tot i que, sense que ell se n’adoni, la seva vida ja és com un programa de televisió.

Es tracta d’un nou format de televisió combinant dos gèneres ja coneguts: la sitcom i el late-night. Així, té llenguatge de sitcom, amb pocs personatges i pocs espais, però l’estructura del capítol està marcada pels elements clàssics d’un late-night, com el monòleg inicial, col.laborador habitual, entrevista, personatges que entren i surten, reportatges de carrer i actuació musical.

L’Efecte Walden és una original i refrescant proposta audiovisual on el Jordi és la figura del presentador d’un late-night; el seu company de pis, el col.laborador habitual; els veïns, els personatges; el seu cosí estudiant de periodisme, el reporter de carrer; i on les entrevistes són trobades casuals del protagonista amb els entrevistats o amb imaginacions seves.

“El Walden és un edifici dissenyat per l’arquitecte Ricard Bofill als anys 70 i intentava ser la materialització d’una utopia, el mateix que li passa al nostre protagonista, que vol ser presentador”, afirma Jordi Domènech, alma mater d’aquest projecte.

“És un micro univers amb moltes possibilitats i té una estètica curiosa i estrambòtica, com la vida d’en Jordi i el format del programa”, conclou el director d’Efecte Walden.

La direcció del capítol ha anat a càrrec del propi Jordi Domènech i la realització és de Víctor López, ex-alumne de direcció de l’ESCAC. El capítol pilot, que es pot veure per internet, s’ha gravat amb l’ajuda d’una quarantena de persones que hi han col·laborat destinteressadament i un pressupost de 500 euros.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here