Aquest gener s’han enllestit les actuacions de millora del quiosc d’aquesta Àrea de lleure ubicada a Sant Feliu de Llobregat, amb el tancament de l’espai de la terrassa del quiosc – bar. Així s’han completat tot un seguit d’accions que van iniciar-se ara fa un any, quan es va reobrir aquesta concessió tancada durant més de tres anys

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]urant diversos anys aquest equipament de l’àrea de lleure no havia funcionat adequadament. Entre d’altres motius existien problemes d’accessibilitat i marginalitat de l’entorn així com pel fet que la concessió anava lligada a la del restaurant de la masia de la Gleva. Per aquest motiu, l’any 2008 es van segregar les dues concessions fet que va obligar a tancar aquest equipament públic.

Finalment, l’any 2011 es va adjudicar en concessió l’explotació d’aquest equipament. El promotor es va comprometre a incorporar un seguit de millores que tot just ara han conclòs i que han suposat la creació d’una terrassa tancada i climatitzada, que permet donar un servei adequat quan fa un temps fred i desavinent.

El conjunt d’actuacions així com la gestió duta a terme pel concessionari ha permès recuperar la normalitat d’aquest popular espai que s’havia anat degradant progressivament.

 

Foto titular: Extreta de la pàgina web del Parc de Collserola. Autor CPNSC

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here