El bon temps i l’àmplia oferta d’expositors i activitats han estat les claus de l’èxit de la Fira

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]nguany la Fira de la Candelera ha estat un esclat d’activitat cívica i de participació, en un cap de setmana en el qual els carrers de Molins de Rei s’han omplert de visitants d’arreu del Baix Llobregat i de Catalunya.

La bonança climatològica, l’ampli ventall de propostes i la qualitat de l’oferta comercial, gastronòmica i agrícola han fet que la 162a edició de la Fira de la Candelera hagi obtingut un elevat nombre de visitants, a l’espera de confirmar-se per part de l’estudi de l’impacte econòmic que es farà públic properament.

Un dels signes clars de la bona salut de la Fira és que finalment s’han mantingut el nombre d’expositors, més de 900. Les activitats socioculturals com el teatre, el jazz, les exposicions i els tastos entre setmana al Mercat Municipal també han atret força públic.

“Molins de Rei ha ofert el millor de si mateix, s’han omplert els carrrers amb molta activitat al llarg de tot el cap de setmana. Hem tornat a ser un referent pel país, en una cita plena d’història i, sobretot, que ens dóna confiança per afrontar el futur”, ha afirmat Xavi Paz, alcalde de Molins de Rei.

La Marató de Donació de Sang i la recollida d’aliments per part del Banc d’Aliments van aportar l’àmbit més solidari de la Fira.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here