Avui s’inicien les activitats de la Festa Major d’hivern d’aquesta localitat baixllobregatina que s’allargaran fins el proper dia 17 de febrer. Enguany, la festa gira entorn de l’arribada del ferrocarril a la ciutat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]quest vespre s’inicien els actes de la Festa Major de Santa Eulàlia de Pallejà. En concret la primera de les activitats previstes serà la inauguració, a partir de les 20 h al Castell de l’exposició amb la que es commemora el centenari de l’arribada del carrilet a la població.

En tot cas no serà fins dilluns dia 11 quan s’iniciaran les activitats tradicionals d’aquesta festa com són les torrades de Festa Major, però durant tots els dies previs, i fins al proper 17 de febrer, hi haurà diverses activitats festives al municipi.

I és que la tradició popular tornarà a ser la gran protagonista de la festa. Les sardanes, els gegants, les bitlles catalanes o els dimonis formaran així una part essencial de la celebració.

L’altra presència destacada serà la del ferrocarril. A més de l’exposició que es pot visitar, el proper diumenge 17 tindrà lloc el bateig a la plaça de l’Estació.

Per saber les activitats concretes que es duran a terme durant aquests dies, consulteu l’agenda d’elBaix.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here