La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Vallirana l’actualització de la cartografia topogràfica urbana digital 3D escala 1:1000 del seu municipi. Es tracta d’una eina essencial per al desenvolupament de competències municipals bàsiques, com ara el planejament urbanístic o la cartografia del cadastre

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n el marc del suport als serveis i les activitats locals, la Diputació de Barcelona va assumir en la seva totalitat l’import dels treballs, que ha estat de  63.785,52 €. Aquesta institució va realitzar la primera actualització de la cartografia topogràfica urbana del municipi l’any 2005.

Per a l’ajuntament és imprescindible mantenir actualitzada la cartografia topogràfica urbana donat que facilita els treballs de diagnosi, planificació i gestió en el marc de les competències municipals i, per tant, la presa de decisions estratègiques. S’utilitza com a base de les cartografies temàtiques d’àmbit local i molt especialment per a l’elaboració del planejament urbanístic, la cartografia de cadastre i les xarxes de serveis i equipaments.

La cartografia està realitzada per fotogrametria amb treball de camp i conté quatre fitxers amb l’altimetria, planimetria, toponímia i vialer del sòl urbà del municipi, segons el plec d’especificacions tècniques de la Diputació de Barcelona, reconegut per la Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya

Aquesta cartografia es lliura en els formats Microstation i Autocad i amb els dos sistemes de referència ED50 i ETRS89.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here