La família del compositor, que dóna nom a l’Escola Municipal de Música, ha volgut que des del Papiol es contribueixi a difondre la seva obra musical

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]S[/dropcap]et caixes plenes de documents, composicions i papers diversos formen part del llegat del músic i compositor Miquel Pongiluppi que la família ha donat al poble del Papiol amb l’objectiu que s’ordeni i que contribueixi a donar a conèixer la seva obra en el futur.

El compositor va pasar llargues èpoques al Papiol, municipi en el qual va morir, i com a reconeixement a la seva tasca i estima pel poble, l’Ajuntament va donar el seu nom a l’Escola Municipal de Música del Papiol.

La família també ha acordat donar a l’Ajuntament el piano amb què va treballar Pongiluppi i s’ha acordat que properament formarà part de la col·lecció d’instruments de l’Escola Municipal de Música del Papiol.

Per ordenar tot el seu llegat, l’Ajuntament ha firmat un conveni amb la Universitat Autònoma de Barcelona i un estudiant de musicologia és, actualment, l’encarregat d’endreçar els documents.

Foto: Escola Municipal de Música i Dansa Miquel Pongiluppi.

1 COMENTARI

  1. Hola, bona tarda.

    Actualment em trobo en situació de contacte directe amb el Fons Pongiluppi (“set caixes plenes”). Puc informar amb certesa que no són pas 7, sinó 20. Trobo que és una diferència substancial.

    Gràcies.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here