L’Aeroport de Barcelona-El Prat disposa, des de l’1 de febrer, d’un carril ràpid per a accedir als controls de seguretat de la terminal T1

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]s tracta d’un servei a la disposició de les companyies aèries que permet que els passatgers accedeixin directament a la zona d’inspecció.

Aquesta iniciativa forma part del Pla d’Excel·lència de Seguretat d’Aena Aeroports, que té com principal objectiu oferir una major comoditat durant els processos de control dels aeroports.

Aena va llançar al novembre de l’any passat, aquest pla d’excel·lència en matèria de seguretat aeroportuària, amb l’objectiu d’incrementar la qualitat del servei i millorar l’atenció als passatgers. Aena Aeroports va signar un acord de col·laboració amb l’Associació Professional de Companyies Privades de Serveis de Seguretat (Aproser), que reuneix a les principals signatures del sector.

Aquest acord pretén regular la col·laboració entre les parts en tot el que té a veure amb el servei dels filtres de seguretat, i desenvolupar de forma conjunta un programa per a premiar al personal de les empreses de seguretat privada per les seves bones pràctiques.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here