Una botifarrada popular i la plantada popular de roses són les activitats centrals que es portaran a terme aquest proper diumenge

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]quest cap setmana, el diumenge 17 de febrer, se celebrarà al Parc de Torreblanca, ubicat entre Sant Joan Despí i Sant Just Desvern i tocant a Sant Feliu de Llobregat, la Festa del Roser, una cita amb la flor més emblemàtica de Sant Feliu.

La festa començarà a les 10 h amb una botifarrada popular i continuarà amb la plantada popular que tindrà lloc a partir de les 11 h del matí. A la mateixa hora s’impartirà el taller “Com es planta i es poda un roser”. A més, durant tot el matí hi haurà parades de venda de rosers i de tots els estris i accessoris necessaris per cultivar-los.

En el marc de la Festa del Roser se celebrarà també el concurs de dibuix infantil “La rosa i el roser”, dirigit a infants d’entre 6 i 12 anys, que podran participar en la modalitat “Roses i rosers” o en la modalitat “Jardins amb roses”. Les inscripcions es faran el mateix dia 17, d’11 a 12 h, al Parc de Torreblanca, on es facilitarà la làmina oficial a aquells que no la tinguin. Els treballs s’hauran de presentar a les 13.30 h al mateix parc.

Les obres dels infants participants al concurs seran exposades els dies 2 i 3 de març de 2013 a la sala de la terrassa del cigne del Palau Falguera i el lliurament de premis tindrà lloc el diumenge 3 de març, a les 13 h, al mateix lloc. Els premis consisteixen en dues entrades per anar a Port Aventura per al guanyador o guanyadora de cada categoria i modalitat. Així mateix, tots els participants rebran un petit obsequi.

Amb aquesta cita, que aquest any arriba a la seva novena edició, es vol fomentar el coneixement de les roses en tots els seus àmbits i difondre la cultura i la tradició roserístiques de Sant Feliu de Llobregat com a Ciutat de les Roses.

Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament de la ciutat i l’Associació Amics de les Roses de Sant Feliu en col.laboració amb el Parc Torreblanca, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here