L’actriu ha aprofitat el seu discurs en recollir el premi per mostrar la seva preocupació pels serveis públics a causa de les retallades

[dropcap color=”336600″ font=”arial” fontsize=”40″]C[/dropcap]andela Peña, nascuda a Gavà al 1973, ha guanyat aquest cap de setmana el premi Goya a millor actriu de repartiment per la seva interpretació a “Una pistola en cada mano”, de Cesc Gay. Fa unes setmanes va aconseguir un guardó en la mateixa categoria als Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català.

Peña ha recollit el premi emocionada, assegurant que no l’esperava i ha aprofitat per demanar feina, “tinc un fill al que he d’alimentar”, ha dit; posant en evidència que ha estat tres anys apartada del món del cinema.

L’actriu també ha aprofitat per mostrar la seva preocupació pels serveis públics, com la sanitat i l’educació, a causa de les retallades que estan aplicant els diferents governs.

“En aquest temps he vist morir al meu pare en un hospital públic on no hi havia mantes per tapar-lo ni aigua per beure”, ha destacat Peña. També ha apuntat, en referència al seu fill, “no sé quina educació pública tindrà”, i ha assenyalat “he vist a gent que es mata per no tenir cases”.

Aquest ha estat el tercer Goya de l’actriu gavanenca, que el va guanyar al 2003 com a millor actriu secundaria a “Te doy mis ojos” (Icíar Bollaín) i al 2005 com a millor actriu protagonista per “Princesas” (Fernando León de Aranoa).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here