La colla castellera d’Esplugues ha celebrat aquest cap de setmana l’Assemblea corresponent a la temporada 2013

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]ls Castellers d’Esplugues han celebrat l’Assemblea General Ordinària corresponent a la temporada 2013, en què han escollit nova junta tècnica i nova junta administrativa.

Lluís Muñoz ha estat escollit nou cap de colla per les properes dues temporades, en què es planteja repetir el 4 de 8 en més d’una ocasió i descarregar la torre de 7 per primera vegada a la història de la colla.

D’altra banda, la tècnica entrant vol intentar portar el 3 de 8 a plaça a finals d’aquest any i sovintejar el 5 de 7 i el 7 de 7. La candidatura ha obtingut 75 vots favorables, 5 contraris, 4 blancs i 1 nul.

La resta de membres de la junta tècnica són Jonàs Bassó (sotscap de colla), Gemma Casellas (cap de tronc), Alex Zavala, Jonàs Bassó i Arita Expósito (caps de pinya), Ana Villanueva i Marina Sabaté (caps de canalla) i Júlia Viladot (cap de gralles).

D’altra banda, Ramon Sàlvia encapçalarà la nova junta administrativa, que es planteja com a principal repte fer créixer i consolidar la massa social de la colla. Ramon Sàlvia relleva Josep Maria Tarrés, president dels Castellers d’Esplugues en dues etapes (2001-2005 i 2010-2012). La candidatura ha obtingut 73 vots favorables, 5 contraris, 2 blancs i 1 nul.

Completen la junta administrativa escollida Ayose Falcón (sotspresident), Sílvia Lozano (secretaria), Xavi Domínguez (tresoreria), Marta Cirach (relacions públiques), Sergi Pont (dinamització social) i Josep Santacreu (comunicació i premsa).

Foto: Taula de l’Assemblea 2013 dels Cargolins d’Esplugues de Llobregat | Josep Santacreu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here