Es tracta de la major afluència de públic en els deu anys de vida que té aquest certamen que es celebra a Cornellà, considerat la fira del cànem més important de l’estat espanyol

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]P[/dropcap]rop de 30.000 persones han visitat aquest cap de setmana la fira Spannabis 2013, que s’ha celebrat a la Fira de Cornellà.

Els 13.000 m2 d’espai expositiu han ofert a les persones visitants tot allò relacionat amb el món del cànem, des d’aplicaciones industrials (cosmètics, calçats, tèxtils, materials de construcció, alimentació) fins a productes de cultiu (adob, llavors, sistemes i armaris de cultiu, etc.), passant per articles terapèutics i de consum.

Segons els organitzadors, es tracta de la major afluència dels deu anys d’història de la fira, que ha comptat amb 15.000 metres quadrats ocupats per empreses expositores de fora d’Espanya i professionals de la Xina, Canadà, els Estats Units, Alemanya, Itàlia i Suïssa, entre d’altres.

En total, durant els tres dies que ha durat el certamen, hi han participat més de 200 expositors i 500 empreses. Els organitzadors han destacat que després de 10 anys, la fira ja s’ha consolidat i és considerada com una referència del sector a nivell mundial.

Durant els tres dies de la Fira, s’han dut a terme activitats i actuacions on han participat experts cultivadors de cànem, científics, metges i psicòlegs.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here