Més de 100 vols han hagut de ser cancel·lats tot i que els serveis mínims s’han complert des de primera hora

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a primera jornada de vaga dels treballadors d’Iberia contra el pla d’ajust de la companyia s’ha iniciat sense incidents, i segons els sindicats, ha estat seguida pel 95% dels treballadors de terra a l’Aeroport del Prat, dels 1.700 que disposa Ibèria en personal de terra a Barcelona.

Segons els sindicats, els serveis mínims s’han complert i malgrat tot, la vaga ha obligat a suspendre més de 100 vols al Prat.Vueling és la companyia més afectada, amb 72 vols anul·lats, 12 a Madrid i 60 a la resta de l’Estat. Air Nostrum té 6 vols cancel·lats, mentre que Ibèria en té una vintena de ponts aeris anul·lats.

La plantilla d’Iberia es van concentrar ahir a les 12 del migdia a la terminal T1.

Malgrat que la vaga s’està produint a l’Aeroport del Prat sense incidències destacades i amb el compliment del 100% dels serveis mínims, la jornada no s’escapa de les habituals queixes dels passatgers que, sense haver rebut cap informació prèvia, s’han trobat, aquest dilluns, amb el seu vol cancel·lat.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here