Durant aquest setmana es pot realitzar la sol·licitud a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament del municipi

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]questa setmana s’ha obert el termini per a la presentació de les instàncies sol·licitant una parcel·la per poder muntar una parada a la 5a edició de la Fira de Productors Artesans d’Esparreguera i poblacions a tocar del Massís de Montserrat.

Es tracta d’una iniciativa de la regidoria de Promoció Econòmica de la localitat en el marc de l’actuació mensual “Apassionats x”, que té previst organitzar quatre edicions de la Fira de Productors Artesans en el decurs de 2013.

La Fira vol contribuir a desenvolupar l’artesania local com element generador d’ocupació, fomentar el creixement econòmic i contribuir a la difusió del patrimoni cultural i les tradicions locals i fomentar la cohesió social.

Hi poden participar artesans i activitats comercials incloses en el repertori d’oficis artesans del Codi Català d’Activitats Econòmiques, ja sigui artesania artística o de creació, artesania de producció de béns de consum i artesania de serveis.

Per participar-hi cal realitzar una sol·licitud a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Esparreguera presentant el full d’instància de participació i l’acceptació de les bases d’organització de la Fira. Els dos documents es poden descarregar al web de l’Ajuntament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here