L’Auditori del Palau Falguera va acollir ahir, la jornada “El treball en xarxa: una eina positiva en matèria de violència masclista”, una sessió de treball adreçada als i les professionals de la comarca que treballen en l’àmbit de la violència masclista

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]mb l’objectiu de millorar el coneixement dels diferents recursos i serveis del territori, establir línies de treball conjuntes i contribuir a la millora del treball en xarxa de tots els recursos existents, ja siguin especialitzats en l’àmbit de la dona o no, es va dur a terme aquesta jornada impulsada pel Consell de les Dones del Baix Llobregat, l’Ajuntament de Sant Feliu i la Generalitat.

L’alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, va obrir la sessió, on van ser-hi presents també el president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Joaquim Balsera; la secretària general de família del Departament de Benestar i Família de la Generalitat, Dolors Gordi; la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Sant Feliu, Rosa Maria Martí, i la regidora de Dones i Polítiques d’Igualtat, Conxita Fernández.

Per tal de facilitar la reflexió i la intervenció activa de les persones participants, es van crear tres grups de treball moderats per personal del Servei d’Intervenció Especialitzada(SIE) del Baix Llobregat. En els grups es va debatre sobre la identificació i l’abordatge del risc de violència masclista; es vand efinir pautes per tractar els nens i nenes que viuen les conseqüències de la violència masclista i també es va treballar, mitjançant l’anàlisi de casos pràctics, per establir com han d’actuar els i les professionals a l’hora d’intervenir.

Les conclusions dels grups de treball es van fer a la tarda, junt amb la cloenda de la jornada.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here