La localitat baixllobregatina obre així la porta a que d’altres municipis segueixin el seu exemple. Demà es presenta la Plataforma Social de Sant Vicenç, que treballarà en aquesta direcció

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]ant Vicenç dels Horts ha empadronat les sis famílies que ocupen els pisos d’una entitat financera al carrer de Barcelona, a Can Ros.

És una actuació pionera que permet que les famílies sense recursos que ocupen aquests habitatges puguin contractar serveis de subministrament i tenir accés als serveis socials. Així ho ha indicat Marcel Guillem, membre de la Plataforma Social que es presentarà demà, en declaracions a Ràdio Sant VIcenç.

Guillem considera que aquesta acció podria exportar-se a altres municipis, una manera de treballar que volen incorporar a la Plataforma Social que tot just comença a caminar.

La Plataforma Social, que vol unir les forces de col·lectius i ciutadania per lluitar contra la precarització de la vida, es presentarà demà divendres, a les 19 h a Can Comamala.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here