Ahir va tenir lloc la presentació del nou Punt d’Atenció Reempresa a Viladecans, una nova via de negoci adreçada a les persones emprenedores i que promou la compravenda d’empreses en procés de transmissió. Properament, sembla que Cornellà també s’afegirà a la iniciativa

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a presentació va anar a càrrec del vicepresident primer i responsable de l’Àrea de Desenvolupament econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil; l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz; el president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad; i el president d’AEBALL (Associació Empresarial de l’Hospitalet i el Baix Llobregat), Manuel Rosillo.

El projecte Reempresa té com a objectiu evitar el tancament de negocis que poden ser econòmicament viables i posar-los a l’abast de persones emprenedores que vulguin fer-se’n càrrec per evitar la seva desaparició i la destrucció d’ocupació.

El passat mes de setembre la Diputació de Barcelona i la patronal Cecot van signar un acord de col·laboració per difondre i estendre la Reempresa, per aconseguir crear a Catalunya un mercat únic per a la compravenda d’empreses.

La Diputació de Barcelona desenvolupa el treball en xarxa amb els ajuntaments i la incorporació de d’ajuntaments del Baix Llobregat com el de Viladecans, i tot indica que properament el de Cornellà, al Centre de Reempresa de Catalunya; s’emmarca en l’eix de treballar conjuntament per consolidar el teixit empresarial existent a la comarca i reforçar-ne la seva competitivitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here