El 3 de març s’inicia la temporada a Esparreguera i el 10 de març a Olesa de Montserrat, incorporant la promoció “I a més… no t’ho perdis”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]ls dos esdeveniments més singulars de la Setmana Santa catalana estrenen una nova temporada i obren les seves portes presentant novetats i promocions per a tots els públics.

A més del producte estrella com són les seves representacions, que no deixen indiferent a ningú pel seu significat i per la força que desprenen, enguany, amb la col·laboració del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, tres recursos emblemàtics de la comarca i de caire religiós seran recomanats com a visita sota l’eslogan “I a més, no t’ho perdis”.

Així, tots aquells espectadors de qualsevol dels dos espectacles, presentant la seva entrada, tindran la possibilitat de visitar les Coves de Salnitre de Collbató, la Colònia Güell – Cripta de Gaudí i el Santuari de la Mare de Déu de Montserrat, beneficiant-se d’un descompte.

D’aquesta manera, els espectadors podran conèixer altres espais atractius i variades propostes culturals de les quals disposa el Baix Llobregat.

A més, les diferents passions, ofereixen també packs combinats de menú per dinar i/o sopar, per tal que els espectadors i espectadores gaudeixin d’un agradable dia i o cap de setmana al Baix Llobregat.

Aquestes promocions seran vigents des del 3 de març fins l’1 de maig, data en què finalitzen les 10 representacions de cadascuna de les Passions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here