Després de fer una darrera parada al Baix Llobregat, a la Plaça de Catalunya de Cornellà, la marxa ha continuat per Hospitalet i ha entrat a Barcelona. Al llarg dels 25km de recorregut, han estat moltes les organitzacions i persones que s’hi han sumat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]M[/dropcap]algrat la pluja i el fred, la marxa ha continuat avançant des del Consell Comarcal del Baix Llobregat, fins al seu destí final, el Parlament de Catalunya, al que han arribat cap a les 7 de la tarda.

Prèviament a la seva arribada al Parlament, s’han sumat o han recolzat la marxa, diverses persones pertanyents a les plantilles de l’Hospital Comarcal del Baix Llobregat Moisès Broggi, de TV3, de l’empresa Roca, o al arribar a la Plaça Catalunya de Barcelona, de Telefònica. També s’hi han afegit els líders dels sindicats majoritaris

Al arribar al Parlament han estat rebuts per la presidenta Núria de Gispert i diversos diputats i diputades representants dels diferents grups parlamentaris. Una delegació de la marxa s’ha reunit amb aquests diputats i diputades, per presentar les seves demandes i reivindicacions, que també han entregat en forma de carta.

Les demandes principals d’aquesta marxa convocada per la Plataforma d’aturats de Sant Vicenç dels Horts i la coordinadora de treballadors en atur a Catalunya, i el suport d’una cinquantena d’entitats socials i ciutadanes, sindicats i partits polítics; són una feina i una renda garantida ciutadana.

Els organitzadors de la marxa s’han mostrat molt satisfets per la participació aconseguida, malgrat el mal temps.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here