La delegada del govern espanyol, María de los Llanos de Luna va interposar un recurs argumentant que Corbera, en sessió plenària, s’havia declarat territori lliure i sobirà català

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l punt al qual es fa referència en el contenciós, estava relacionat amb la independència de Catalunya ja que es reclamava al parlament la declaració de la independència i la creació de la hisenda pròpia, a més de proposar l’adhesió a l’Assemblea Nacional Catalana, entre d’altres qüestions.

Però en cap cas es va declarar Corbera territori lliure i sobirà català. Ara, el jutjat número 9 de Barcelona ha desestimat aquest recurs .

Llanos de Luna, ja va interposar un recurs contenciós administratiu contra l’Ajuntament de Corbera, per tal que aquest posés la bandera espanyola a cinc instal·lacions municipals: el pavelló d’esports, la biblioteca, l’escola, el camp de futbol i la policia local.

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here