L’Ajuntament de la localitat ha signat un conveni de col·laboració amb Transports Metropolitans per oferir un 20% de descompte als socis i sòcies d’aquest club

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’Ajuntament de Gavà i Transports Metropolitans de Barcelona han signat un acord de col·laboració a través del club JoTMBé i el Parc Arqueològic Mines de Gavà.

L’objectiu de l’acord, subscrit per la tinenta d’alcalde de Serveis a la Persona, Apolonia Herrera, és promocionar l’equipament patrimonial de Gavà a través el club d’usuaris i usuàries de TMB,  que compta amb més de 20.000 usuaris/à registrats que, a través d’internet i les xarxes socials, es beneficien d’informació i avantatges culturals i de lleure en l’àrea d’influència de Transports Metropolitans.

A partir d’ara, els membres registrats del club JoTMBé podran gaudir d’un 20% de descompte en l’entrada al Parc Arqueològic Mines de Gavà.

En incorporar-se a aquesta comunitat, el Parc Arqueològic Mines de Gavà amplia els canals de comunicació per arribar a nous públics de l’entorn metropolità de Barcelona i oferir-los visites i activitats en el jaciment de mines en galeria més antigues d’Europa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here