El Ple de la localitat baixllobregatina va aprovar aquesta moció que també vol posar en valor la tasca de les persones que participen de la política de manera honesta i amb vocació de servei públic

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l passat Ple Municipal de febrer de 2013 es va presentar conjuntament per part de tots els grups polítics municipals una moció que, en el context actual de proliferació de casos de corrupció i de crisi de confiança en la política, pretén posar en valor la tasca de la majoria de persones que participen en la política honestament, amb compromís de servei públic i amb l’únic objectiu de millorar els pobles, ciutats i el conjunt del país.

A més de reivindicar la política, especialment la de l’àmbit local, i les persones que l’exerceixen responsablement, la moció aposta per emprendre mesures concretes que amplïin les iniciatives ja vigents per aconseguir que el nostre Ajuntament sigui un exemple de transparència, plenament democràtic, implacable amb la corrupció i un model de bon govern.

Per això s’ha acordat una tolerància zero davant de la corrupció i que qualsevol càrrec de l’Ajuntament, si fós imputat formalment per causes de corrupció, serà apartat immediatament de la seva responsabilitat fins a resoldre’s l’expedient. També s’impulsarà el debat, en el marc de la Junta de Portaveus dels Grups Municipals, sobre les bones pràctiques i el bon govern per concretar mesures que aprofundeixin en la transparència i informació d’aquest Ajuntament vers la ciutadania, en l’exemplaritat dels càrrecs electes i dels grups municipals i en el bon govern i l’aprofundiment democràtic.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here