Les Coves del Salnitre són el punt de partida del famtrip que el Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha organitzat per donar a conèixer els potencials i atractius turístics de la comarca

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]es Coves del Salnitre són un dels principals atractius que ofereix Collbató als seus visitants, però no l’únic. I per tal de donar a conèixer els diferents atractius que pot trobar el turista al municipi, Collbató participa al famtrip organitzat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat per als agents turístics comarcals.

El programa de visites, que es portarà a terme el 12 de març, començarà amb la visita a Les Coves del Salnitre, seguit d’un esmorzar al Molí de l’Oli, el centre d’interpretació que permet conèixer al visitant la tradició oliera a Montserrat. Allà, l’equip tècnic de la Regidoria de Turisme de Colbató exposarà als agents turístics el conjunt de l’oferta que els visitants poden trobar al municipi.

La següent parada es portarà a terme als espais naturals del Delta del Llobregat, paratges d’indubtable valor paisatgístic i ecològic, que suposen una grata sorpresa per al visitant, en trobar tanta riquesa natural al costat de Barcelona. La visita continuarà pel Passeig Marítim per conèixer altres ofertes complementàries, com és el CRAM (Centre de Recuperació d’Animals Marins), el Centre Municipal de Vela El Prat i el Mirador.

La visita continuarà al Passeig Marítim de Gavà mar, tot fent un petit recorregut fins Castelldefels per conèixer les seves platges i l’oferta de restauració.

A la tarda es visitarà la Colònia Güell i la Cripta Gaudí, considerada una de les obres més emblemàtiques de Gaudí i declarada per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat.

En finalitzar la visita, membres del Consorci de Turisme realitzaran una presentació als agents turístics d’altres ofertesi recursos interessants al Baix Llobregat, per tal d’atreure visitants potencials en els propers mesos de l’any a la comarca.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here