El Comitè de Rutes estudia mesures com oferir descomptes d’un 20% en les tarifes aeroportuàries pels passatgers en trànsit o facilitar serveis per visitar la ciutat. Una altra de les novetat del Prat, és el nou parc infantil de la T1, que permet fer més còmode el pas de famílies amb infants pels controls de seguretat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]M[/dropcap]illorar la connectivitat a l’Aeroport de Barcelona per atraure més passatgers en trànsit és una de les principals novetats estratègiques per aquest any, que ahir va presentar el Comitè de Rutes Aèries de Barcelona en roda de premsa.

Segons va declarar la directora de l’Aeroport, Sonia Corrochano, el Prat ja ofereix descomptes d’un 20% en les tarifes aeroportuàries pels passatgers en connexió. A banda, s’estan estudiant altres accions com millorar el confort dels passatgers a les terminals o coordinar serveis per poder visitar la ciutat.

El projecte està encara en estudi i el seu finançament, no s’inclou en els 225.000 euros de pressupost anual amb què compta el comitè.

Una altra novetat que fa més atractiu l’aeroport: un parc infantil al control de seguretat de la T1

L’Aeroport del Prat ha instal·lat un parc infantil en el filtre de seguretat de la terminal T1 destinat a passatgers que viatgen amb nens petits.

Aquesta iniciativa pretén fer més còmode el pas de les famílies pels processos de control de manera que mentre els pares superen els filtres, els fills es queden jugant en una zona condicionada.

La instal·lació del parc s’ha fet després que l’aeroport habilités el passat mes de desembre un accés exclusiu per a persones amb mobilitat reduïda, famílies que viatgen amb carros per a bebés i treballadors de les instal·lacions.

Tot això forma part del Pla d’Excel·lència de Seguretat d’Aena Aeroports que té com principal objectiu oferir una major comoditat durant els processos de control.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here