El nou web facilita l’accès a la programació de l’equipament i la difusió de notícies rellevants

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l Teatre Plaza de Castelldelfels ja diposa d’un web propi, que ha de facilitar la difusió de la seva programació i de l’actualitat relacionada. Des de la seva inauguració, l’any 2009, tota la informació del Teatre Plaza estava inclosa dins l’apartat de Cultura i Festes del web de l’Ajuntament de la ciutat.

La pàgina d’inici del nou web mostra una gran agenda mensual on es pot consultar de forma fàcil i ràpida la programació d’espectacles escènics i musicals de l’equipament.

A més, també s’ha posat en marxa un butlletí electrònic perquè les persones interessades rebin la nova programació semestral, així com  notícies rellevants relacionades amb el Teatre Plaza al seu correu electrònic.

El nou web vol aproximar la cultura als espectadors i espectadores, integrant també la presència en xarxes socials, una galeria d’imatges a Flickr i facilitant la venda online d’entrades.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here