Les Jornades de la Dona comencen avui amb la lectura del manifest i la inauguració de l’exposició El vent s’emporta les paraules 

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l primer dels actes amb motiu del 8 de març tindrà lloc a la Sala Domènech i Estapà i començarà a les 18.00 hores. Aquest any, el programa d’actes inclou la xerrada d’una fotògrafa, el tradicional sopar de la dona, dues activitats organitzades per les entitats, una sortida i un cine-fòrum. Les jornades estan organitzades per l’Àrea de Benestar Social i les associacions Nosaltres, Dones en Progrés i Grup de Dones de Sant Esteve.

Avui és el Dia Internacional de la Dona i molts municipis el celebren amb actes diversos. A Sant Esteve Sesrovires la primera activitats en el marc de les Jornades de la Dona és l’exposició El vent s’emporta les paraules, un recull de poemes visuals creats per un grup de dones de més de 80 anys de la Residència de Can Serra.

L’exposició es podrà visitar a la Sala Domènech i Estapà avui i durant el cap de setmana i més tard es convertirà en una mostra itinerant, que posa l’èmfasi en com els poemes visuals permeten expressar-se a persones amb dificultats amb el llenguatge.

També avui se celebrarà la xerrada Vivències de dones, a la Biblioteca Municipal, i el sopar de la dona al Recinte Can Amat Paradís.

Demà les activitats estan organitzades per les entitats de dones de la localitat: a les 17.30 hores, Nosaltres, Dones en Progrés realitzarà el taller lúdic Dona: participa i aprèn a conèixer la teva part més desconeguda; i a les 19.00 hores, el Grup de Dones de Sant Esteve portarà la sindicalista Lidia Sandelinas per parlar sobre dona i treball en una xerrada col·loqui.

Les Jornades de la Dona també comptaran amb una sortida, el 14 de març, on les alumnes dels tallers del Patronat Municipal visitaran el Festival de Patchwork de Sitges; i amb un cine-fòrum, el 21 de març, on es projectarà al Casino la pel·lícula Mi gran boda griega.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here