Aquesta tarda se celebra una xerrada emmarcada en aquesta exposició que posa en relleu el paper de les dones en l’astronomia moderna

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a Federació Obrera de Molins de Rei acull avui a les 19 hores la xerrada “Amb A d’Astronomia: l’extraordinària feina realitzada per les dones en l’astronomia moderna”, a càrrec de Francesca Figueras, professora titular de la Universistat de Barcelona.

La xerrada s’emmarca en l’exposició que porta el mateix nom i que es pot visitar fins el 3 d’abril a la Federació Obrera.

Es tracta d’una exposició itinerant, creada pel Departament d’Astronomia i Meteorologia de la Facultat de Física de la UB i comissariada per  Josefina Ling, de la Universitat de Santiago de Compostel·la, i per l’astrònoma Eulalia Pérez Sedeño.

L’exposició recorre, en els tretze panells que conformen la mostra, les principals fites de l’astrofísica i reivindica el paper fonamental que hi han exercit les dones, des de l’antiguitat fins ara.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here