El certamen tindrà lloc del 5 al 7 d’abril, a la localitat baixllobregatina de Castelldefels, concretament al Canal Olímpic de Catalunya

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, va presidir el passat 21 de març a Barcelona la presentació de la primera Fira dels Esports Federats a Catalunya, promoguda per Firasports, amb la col·laboració de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la Secretaria General de l’Esport.

El certamen se celebrarà al Canal Olímpic de Catalunya, del 5 al 7 d’abril, amb la voluntat  d’impulsar la pràctica i el coneixement de totes les modalitats esportives. La presentació, que va tenir lloc al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, va comptar també amb la presència del president de la UFEC, David Moner, i el representant de Firasports, Josep Maria Infantes, acompanyats del director del Canal Olímpic, Arseni Da Palma i del coordinador d’Esports de la Diputació de Barcelona, Daniel Laga. També hi van assistir diferents presidents de federacions.

Es tracta d’una cita esportiva totalment innovadora i revolucionària ja que per primera vegada al país s’uniran gairebé totes les federacions esportives catalanes -més de quaranta- per “promoure la pràctica i el coneixement de l’esport federat i difondre’n els valors”, comva apuntar Josep Maria Infantes.

L’esdeveniment, que ocuparà diversos escenaris del Canal Olímpic, oferirà un cap de setmana d’esport en estat pur, en un espai on hi haurà sessions de demostracions esportives.

A més, hi haurà sorpreses amb espectacles i exhibicions de diversos esports, una zona amb carpes i estands de les federacions catalanes i tallers. L’entrada tindrà el preu simbòlic d’un euro per al públic, tot i que divendres dia 5 serà gratuïta per a les escoles.

L’objectiu és oferir la millor proposta per passar un cap de setmana esportiu i gaudir d’un espai obert a tothom, amb la voluntat que tingui continuïtat en els propers anys. Ivan Tibau, per la seva banda, va voler vaticinar que, amb aquesta jornada, “el Canal Olímpic de Catalunya refermarà el seu rol com a dinamitzador i promotor de l’esport al país i es convertirà en una festa de l’esport, on també posarem de manifest la capacitat organitzativa de les entitats del país”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here