Fins el 30 d’abril es pot participar en aquest concurs que està dotat amb un premi de 370 euros

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’Ajuntament d’Abrera ha convocat el Concurs de Cartells de la Festa Major 2013, en el qual poden participar totes les persones que presentin les seves obres, impreses en color, amb mides que no excedeixin de 50 x 30 cm en posició vertical.

En el cartell ha d’aparèixer el text “Festa Major d’Abrera 2013: 28, 29 i 30 de juny” i cada concursant pot presentar un màxim de dues obres, acompanyades d’un sobre tancat amb les dades personals de l’autor o autora.

Els treballs s’han de lliurar al Punt d’Informació Juvenil La Garsa, ubicat al Casal de Joves d’Abrera, de dilluns a divendres en horari de 17.00h a 20.00h, fins el 30 d’abril.

El cartell guanyador rebrà un premi de 370 euros. Al web de l’Ajuntament es poden descarregar les bases completes del concurs.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here