L’esportista català va visitar les dependències del parc d’Hospitalet per conèixer de primera mà les diverses tasques dutes a terme pels Bombers de la Generalitat. També va participar, amb diversos infants i bombers, en una sessió de fotos per al proper calendari solidari “Bombers amb Causa”, que realitzen l’Obra Social Sant Joan de Déu i els Bombers de la Generalitat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’esportista català, Pau Gasol, ha visitat aquesta setmana les dependències del parc de Bombers de l’Hospitalet de Llobregat. Aquesta visita neix de la voluntat d’en Gasol de poder conèixer de primera mà els Bombers de la Generalitat i donar-los el seu suport i reconeixement per la tasca que diàriament duen a terme, especialment durant el període de Campanya Forestal, quan han de fer front als incendis forestals.
 
 Trobada amb els bombers de guàrdia a l’Hospitalet
 
En el decurs de la trobada, els Bombers han pogut mostrar a en Pau Gasol les dependències del parc de Bombers, i els materials i els vehicles amb què compten, tot detallant-li alhora quines són les diverses tasques que duen a terme diàriament.
 
Així mateix, atesa l’època estival i el gran risc d’incendi forestal d’avui, li han detallat l’estructura i les característiques del dispositiu de reforç dels Bombers de la Generalitat per al període de Campanya Forestal i quines són les estratègies bàsiques d’atac als focs forestals emprades.
 
Col·laboració amb el projecte solidari “Bombers amb causa”
 
També durant la visita efectuada aquest matí, en Pau Gasol ha volgut participar en el calendari solidari “Bombers amb Causa”, projecte en el qual col·laboren per tercer any consecutiu l’Obra Social Sant Joan de Déu i els Bombers de la Generalitat.
 
Així, els nens i nenes de l’hospital, els Bombers i en Pau Gasol han fet una sessió de fotos, a les mateixes instal·lacions del parc de Bombers, que seran incorporades a la propera edició del calendari, del qual Pau Gasol en serà el padrí.
 
Com en les edicions anteriors, els fons obtinguts amb la venda dels calendaris d’enguany es destinaran a becar un equip de recerca i d’investigació a través de l’Obra Social Sant Joan de Déu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here