L’esportista de Corbera va tornar a demostrar la seva vàlua guanyant l’or en la modalitat Enduro X dels X Games de Los Angeles

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a corredora es va recuperar després d’una més discreta actuació a l’última cita a Alemanya, en la qual va acabar segona, i va aconseguir coronar-se novament.

“A Munich vaig aconseguir una plata però em vaig quedar amb un mal sabor de boca”, va assegurar. “Ho he arreglat bé, vaig treballar molt dur i s’ha notat”.

Sanz va haver de superar un mal començament una altra vegada, ja que va quedar endarrerida i no va ser capaç de recuperar el liderat fins que la carrera ja era bastant avançada.

No obstant això, la catalana no es va desesperar i la seva estratègia i habilitat van fer que aconseguís el triomf. “Almenys no he caigut ni l’he embolicat com altres vegades”, va apuntar.

“No tenia mala posició. Sabia que les primeres dues voltes serien complicades, però crec que vaig fer un començament intel·ligent, vaig esperar el meu moment i al final estrenyent les últimes voltes em va sortir bé”.

La de Corbera s’ha convertit en una veritable superestrella en completar un 2013 de somni, en el que ha aconseguit la medalla d’or en tres dels quatre esdeveniments disputats, sumant la de Los Angeles a les obtingudes a Foz d’Iguazú (Brasil) i a Barcelona.

“Estic sorpresa perquè és el meu primer any als X Games i sabia que les pilots americanes eren molt fortes”, va confessar. “Crec que cal millorar moltes coses per a l’any que ve. He d’aprendre a saltar bé, coses que tenen els pilots que vénen de Moto X. El que faig bé són els obstacles difícils i tècnics i aquí trec avantatge”.

Sanz va tornar a superar a la nord-americana Mario Forsberg, qui va acabar amb la medalla de plata, mentre que la Tara Gieger va completar el podi.

“És un honor perquè abans veia els X Games per la tele i volia estar aquí”, va dir Sanz. “Hi ha rivalitat [amb Forsberg], perquè a la graella tothom es transforma i vol guanyar, però abans i després hi ha bona relació”.

La caalana a més es va mostrar feliç d’haver format part de l’última edició dels Jocs al sud de Califòrnia, ja que a partir de 2014 la competició se celebrarà a Austin, Texas.

“Estic contenta perquè aquest lloc és increïble”, va apuntar. “Als pilots europeus ens agrada venir als Estats Units a córrer perquè és tot més gran i més important. La importància que té un esdeveniment així sempre ens agrada. Estic contenta d’haver vingut a Los Angeles”.

Malgrat el triomf, Sanz va assegurar que no hi haurà temps per descansar, ja que s’acosten esdeveniments d’alt calibre.

“Cal començar a treballar intensment perquè encara que sembla lluny el [Ral·li] Dakar està a pocs mesos”, va recordar. “Queda una carrera d’Enduro a França i després ja a treballar quatre o cinc mesos. Espero arribar bé i crec que aquest any puc preparar-ho millor”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here